Η Ελληνογερμανική Συνέλευση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

22.07.2024 Αποκορύφωμα του φετινού καλοκαιριού αποτελεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στην οποία φέτος η Γερμανία είναι τιμώμενη χώρα και παρουσιάζεται με ένα πολύπλευρο πρόγραμμα στη σημαντικότερη εμπορική έκθεση της Ελλάδας. Η Ελληνογερμανική Συνέλευση (ΕΓΣ) θα είναι βεβαίως παρούσα!

• 22.07.2024

Σε λιγότερο από δύο μήνες, στις 7 Σεπτεμβρίου 2024, θα ανοίξει τις πύλες της η φετινή ΔΕΘ. Μετά από πρόσκληση της ελληνικής κυβέρνησης, η Γερμανία συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα με το σύνθημα „Hallo Ελλάδα“, παρουσιάζοντας τη συνεργασία Ελλάδας-Γερμανίας σε όλο της το φάσμα με ένα δυναμικό πολιτιστικό πρόγραμμα, ποικίλες μορφές ανταλλαγών και συναρπαστικές εκδηλώσεις.

Το Σαββατοκύριακο κατά την επίσημη έναρξη της ΔΕΘ ο κοινοβουλευτικός υφυπουργός και Εντεταλμένος της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης για την ΕΓΣ Sören Bartol, θα λάβει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και θα χαρεί να συμμετάσχει σε συζητήσεις δια ζώσης στο χώρο της έκθεσης.

Μαζί με περισσότερους από εκατό εκθέτες, η ΕΓΣ θα έχει περίπτερο στην «Αίθουσα τιμώμενης χώρας» (Αίθουσα 13, Περίπτερο C10). Η ΕΓΣ θα συμμετέχει επίσης στο  πρόγραμμα με αρκετές δικές της εκδηλώσεις εστιάζοντας στα θέματα της πολιτικής προστασίας, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και στις δύο χώρες. Ειδικότερα η ΕΓΣ θα πραγματοποιήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στις 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην κεντρική σκηνή της αίθουσας 13, μεταξύ άλλων με τον κ. Albrecht Broemme, τέως Πρόεδρο του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Τεχνικού Οργανισμού Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσία και τις δραστηριότητες της ΕΓΣ, καθώς  και το υπόλοιπο πρόγραμμα της έκθεσης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: tif2024.grde.eu

Η ομάδα της ΕΓΣ και ο Εντεταλμένος της, κ. Sören Bartol, ανυπομονούν να σας γνωρίσουν από κοντά ή να σάς συναντήσουν ξανά στη Θεσσαλονίκη.